Tutustu majoitusvaihtoehtoihimme ja varaa lomasi kätevästi verkkokaupastamme!

Aleksanterintie 3 A ja B

Kaksi vuonna 2013 valmistunutta upeaa paritalohuoneistoa neljälle hengelle. Huoneistot sijaitsevat Aurinkorinteen puolella, rauhallisella paikalla ja niistä on esteetön näköala Saimaalle. Kummassakin huoneistossa on kaksi makuuhuonetta, sauna ja suuri terassi. Ilmainen Wi-Fi.

Lomahuoneistot 2 hh


Ravintola Paviljongin vieressä on toukokuussa 2013 valmistunut viehättävä 12 huoneiston luhtitalo Topelius. Kaikissa huoneistoissa on oma sauna, keittonurkkaus ja reilu parveke/terassi järvinäköalalla. Ilmainen Wi-Fi. 

Lomahuoneistot 4 hh (2 + 2)


Ravintola Paviljongin vieressä sijaitsee keväällä 2013 valmistunut viehättävä 12-huoneiston luhtitalo Topelius. Kaikissa huoneistoissa on oma sauna, keittonurkkaus ja reilu parveke/terassi järvinäköalalla. Ilmainen Wi-Fi.

Aurinkorinne 18 A ja 20 AAurinkorinne 18 A ja 20 A ovat rannan läheisyydessä sijaitsevia viihtyisiä paritalon puolikkaita neljälle hengelle. Kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä, samoin vesipuisto Kesämaa sekä taidekartano Johanna Oras. Terassi rannan suuntaan. Ilmainen Wi-Fi.

Aurinkorinne 18 B


Aurinkorinne 18 B on vuonna 2009 valmistunut viihtyisä paritalon puolikas kuudelle hengelle rannan läheisyydessä. Kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä, samoin vesipuisto Kesämaa ja taidekartano Johanna Oras. Terassi rannan suuntaan. Ilmainen Wi-Fi.

Pankkotuvat


Kuuden hengen loma-asunnot sijaitsevat paritalo- muodostelmassa ja niissä on viihtyisä terassi rannan suuntaan. Pankkotuvissa on kaksi makuuhuonetta ja makuuparvi. Sauna- ja kylpyhuonetilat remontoitu syksyllä 2012. Huomioithan että jokaisessa huvilassa on yksilöllinen kalustus.

Tuunaanrannat 15 ja 16


Nämä 2012 peruskorjatut lomamökit ovat paritalomuodostelmassa kauniilla paikalla laivalaiturin yläpuolella. Vuodepaikkoja on neljälle ja molemmissa mökeissä on oma sauna.

Tuunaantuvat


Tuunaantuvat ovat paritalo- tai rivitalomuodostelmaan rakennettuja mökkejä. Osa Tuunaantuvista sijaitsee rannalla, osa rannan välittömässä läheisyydessä. Vuodepaikkoja on neljälle ja kaikissa mökeissä on oma sauna. Sauna- ja kylpyhuonetilat remontoitu syksyllä 2012. Jokaisessa Tuunaantuvassa on yksilöllinen kalustus.

Saunamökit


Kesäaikaan käytössä olevat hirsiset, saunalliset neljän hengen saunamökit sijaitsevat lähellä rantaviivaa, ravintola Paviljongin välittömässä läheisyydessä. Saunamökeissä on makuupaikat neljälle ja oma sauna.

Leirintämökit kahdelle

LeirintämökkiKesäkaudella käytössä olevat leirintämökit tarjoavat edullisemman vaihtoehdon lyhyeen majoittumiseen alueellamme rannan tuntumassa.

Leirintämökit neljälle

LeirintämökkiKesäkaudella käytössä olevat leirintämökit tarjoavat edullisemman vaihtoehdon lyhyeen majoittumiseen alueellamme rannan tuntumassa.

Hovi

HoviHovi on viihtyisä huvila, joka sijaitsee Pihlajaveden rannalla Punkaharjun Tuunaansaaressa. Hovi soveltuu hyvin erilaisiin kokouksiin, saunailtoihin ja illanviettoihin. Hovilla on asikkaiden käytettävissä ilmainen WiFi.

Pankkotupa 70

PankotupaPankkotupa 70 on vuonna 2008 uudistettu viihtyisä paritalon puolikas Pihlajaveden rannalla. Loma-asunnossa on yksi liukuovella kahtia jaettava makuuhuone neljälle, tupakeittiö, parvi sekä kylpyhuone ja sauna.


Hae vapaita asuntoja


Tutustu myös valmiiksi räätälöityihin lomapaketteihimme

Lomapaketit

Punkaharju tarjoaa monipuolisia lomanviettomahdollisuuksia ympäri vuoden.