Yritykset&ryhmät

Punkaharjun Lomakeskus on oiva paikka erilaisille kokouksille, tilaisuuksille ja tapahtumille. Upea Saimaan järviluonto tarjoaa valloittavan näyttämön vaativaankin makuun. Olipa kyseessä yrityksen kesäpäivät, kokous, moottoripyöräkerhon kokoontuminen, häät tai muuten vain ystävien kesken järjestetty tapaaminen, monipuolista tekemistä löytyy kaikkina vuoden aikoina. Majoitustilaa on yli 300 hengelle. Kesällä lisäksi leirintäalueen mökit.

Kokoustilojen lisäksi tarjoilemme rapsakat löylyt ja ainutlaatuisen kylpykokemuksen Saimaan Huljupuistossa. Ja luonnollisesti maukasta ruokaa höystettynä upealla Saimaa-näköalalla. Kesäaikaan kokousten ja tapahtumien oheisohjelmaksi sopii erinomaisesti vierailu naapurissa sijaitsevaan Johanna Oraksen taidekartanoon. Talvella suosittelemme retkiluistelua tai muuta reipasta ulkoilua. Ja illaksi järjestetään tietenkin bileet. 

Ole meihin yhteydessä ja kerro toiveesi, niin suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus. Kauttamme hoitu kaikki kuljetuksesta ohjelmapalveluihin.

Tule Punkaharjulle. Olemme täällä Teitä varten!
Yritykset&ryhmät