Vesipuisto Kesämaa

Lomakeskuksessa on paljon tekemistä koko perheelle. Mökkeily Saimaan rannalla, upeassa kansallismaisemassa on jo elämys sinänsä, mutta toki tekemistäkin pitää olla. Lomakeskuksen vastaanotosta voit vuokrata lumikenkiä ja polkupyöriä. Muita harrastusvälineitä saa Harjun Portin välinevuokraamosta.

Kesäaikana lasten ehdoton suosikki on vesi- ja puuhapuisto Kesämaa, joka sijaitsee aivan Lomakeskuksen vieressä. Kesämaassa riittää tekemistä vaikka koko päiväksi. Liukumäkiä ja altaita on eri ikäisille, lisäksi tekemistä on kehitetty myös kesän viileämpiä päiviä varten. Kokeile vaikkapa kiipeilyä, melontaa, polkuautopuistoa tai pelaamista. Sauna- ja pukutilamme ovat uusittuja ja siistejä. Alueella on myös kaksi grillikatosta ja auringonottoon varattu tilava alue.

 

Päivälippujen lisäksi voit hankkia sarjalipun tai useamman päivän kestävän jaksolipun, jolloin huvipuisto on vapaassa käytössäsi koko lomasi ajan. Lomakeskuksesta on lyhyt kävelymatka Kesämaan uudelle kesävastaanoton kohdalla sijaitsevalle portille. Tutustu Kesämaahan lisää osoitteessa www.kesamaa.fi

Kesämaan lisäksi lapsille löytyy paljon mukavaa tekemistä Paviljongin ympäristöstä. Uimarantoja on useampia ja alueen muut laajat harrastusmahdollisuudet löydät täältä.

Lapsiperheille suosittelemme myös vierailua ainakin Metsämuseo Lustossa ja Hepokatin vanhan ajan maalaispihassa.